Turbobit'ten nasıl dosya indirilir? (Resimli Anlatım)

Yazar: Ahmet Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2014 Kategori: Yorum: Yorum Yap
Çoğumuz turbobit'ten dosya indiremiyoruz. Turbobit'ten dosya indirmek baştan aşağı sorun gibi görünsede aslında çokta zor olmayan bir işlem. Bu yazımda sizlere resimli olarak turbobit'ten nasıl dosya indireceğinizi anlatacağım. Açıklamalar ayriyetten resimlerin üzerinde yazılıdır. Bir defa öğrendiniz mi bundan sonra turbobit'ten dosya indirirken zorlanmayacaksınız.
İlk önce linkimizi açıyoruz. Ondan sonra karşımıza iki seçenek çıkıyor. "Hızlı İndirme" seçeneği ücretli seçenektir. Dosyalarınızı daha hızlı ve hiç beklemeden indirebilirsiniz ama karşılığında belli bir miktar ücret ödemeniz gerekiyor. "Normal İndirme" seçeneği ücretsizdir. Biz ücretsiz indirme seçeneği ile devam edeceğiz.










"Normal İndirme" linkine tıkladıktan sonra karşımıza resimdeki gibi bir sayfa gelecek. O sayfada turbobit, bize dosyamızı hızlı indirebilmemiz için bir teklif sunuyor. Biz çarpı simgesine tıklayıp turbobit'in teklifini nazikçe geri çeviriyoruz.










Karşımıza gelen sayfadaki güvenlik kodunu yandaki kutucuğa doğru bir şekilde giriyoruz. Bu güvenlik önlemi spam'a karşı alınmış bir tedbirdir. Güvenlik kodunu girdikten sonra "Download" linkine tıklayıp işlemimize devam ediyoruz.










 Karşımıza bir geri sayım çıkacak. Eğer kısa bir süre önce turbobit'ten indirme yaptıysanız bu geri sayım artmış bir şekilde karşınıza çıkar. Uzun süre'dir hiç download yapmadıysanız 1 dakika gibi kısa bir süre beklersiniz.











Geri sayım sonlandıktan sonra karşımıza dosyanın indirme linki çıkıcak. Ama burda dikkat etmemiz gereken bir husus var. Resimde kırmızı daire içine aldığım seçenek seçili ise, turbobit kendi indirme yöneticisini sizin bilgisayarınıza indiriyor ve dosyayı da kendi indirme yöneticisi üzerinden indiriyor. Ve genelde bazı antivirüsler turbobit'in kendi indirme yöneticisini virüs olarak görüyoorlar. O yüzden bu seçeneğin seçili olmamasını tavsiye ederim. Eğer seçili ise seçeneği kaldırıp "Dosya İndir" linkine tıklayarak dosyamızı indirmeye başlayabiliriz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar: